Mobila Italia - Mobila proiectata si fabricata in Italia. Reprezentant Riflessi in Romania
MobilaIT - mobila Italia - biblioteci design Riflessi - proiectate si fabricate in Italia
MobilaIT - mobila Italia - canapele design Gurian - - proiectate si fabricate in Italia
MobilaIT - mobila Italia - canapele si fotolii design Lof's - - proiectate si fabricate in Italia
MobilaIT - mobila Italia - canapele Rosini Divani - proiectate si fabricate in Italia
MobilaIT - mobila Italia - ceasuri design Riflessi - proiectate si fabricate in Italia
MobilaIT - mobila Italia - comode si servante design Riflessi - proiectate si fabricate in Italia
MobilaIT - mobila Italia - console design Riflessi - proiectate si fabricate in Italia
MobilaIT - mobila Italia - corpuri de iluminat design Riflessi - proiectate si fabricate in Italia
MobilaIT - mobila Italia - DM Delprete design clasic contemporan - proiectate si fabricate in Italia
MobilaIT - mobila Italia - fotolii sezlong design Riflessi - proiectate si fabricate in Italia
MobilaIT - mobila Italia - iluminat design Vistosi - proiectate si fabricate in Italia
MobilaIT - mobila Italia - masute de cafea design Riflessi - proiectate si fabricate in Italia
MobilaIT - mobila Italia - mese design Riflessi - proiectate si fabricate in Italia
MobilaIT - mobila Italia - oglinzi design Riflessi - proiectate si fabricate in Italia
MobilaIT - mobila Italia - paturi design Rosini Night - proiectate si fabricate in Italia

Fotoliu de design LINOSA-Rosini

Fotoliu de design LINOSA-Rosini. Atunci când alegi un fotoliu Rosini pentru casa ta, este important să găsești echilibrul perfect între confortul suprem și designul estetic.

Un fotoliu confortabil Rosini poate fi punctul central al camerei tale de zi.

O canapea Rosini  ofera un loc de relaxare și reprezenta o piesă de mobilier care completează aspectul general al încăperii.

Caracteristici: CANAPELE SI FOTOLII DE DESIGN ROSINI DIVANI
 • Canapele proiectate și realizate pe măsură într-un mod artizanal și precis pentru a satisface orice tip de solicitare

PERSONALIZARE ȘI MODULARITATE MAXIMĂ
 • Cusături contrastante, cotiere și tetiere, mecanisme de relaxare pot fi modificate pentru a crea o canapea cu adevărat unică și pentru a găsi soluția ideală.
canapele proiectate-design

canapele proiectate-design

Proiectăm și fabricăm canapelele noastre ținând cont de nevoile vieții contemporane.

Am introdus posibilitatea de a solicita diferitele elemente împărțite în mai multe părți preambalate separat. Reduce cât mai mult posibil dimensiunile maxime ale obiectului în timpul transportului și în timpul plasării finale.

Toate acestea:

pentru a satisface nevoile clienților noștri, pentru a rezolva mai bine toate acele situații în care instalarea poate fi dificilă din motive tehnice și / sau trecerea mobilierului mare. Ne-am gândit la un sistem care garantează instalarea ușoară, fără a altera în niciun fel rezistența și confortul, dar mai ales pentru a ne asigura că clientul final se poate bucura de canapelele noastre indiferent de destinația lor.

componente-customizabile

componente customizabile

Renovați-vă spațiul cu ușurință: alegeți o canapea Rosini Home cu husa detașabila
 • Canapele Rosini Home cu huse detașabile vă permit să schimbați aspectul mediului dvs. în orice moment, în funcție de diferite gusturi și nevoi. Tapițeria din piele sau țesătură poate fi îndepărtată cu ușurință, permițând igienizarea canapelei printr-o curățare atentă. În plus, o canapea cu husa detașabila este, de asemenea, o alegere eco-durabilă: posibilitatea schimbării tapițeriei vă permite să reînnoiți canapeaua ori de câte ori doriți, crescând valoarea produsului în timp.
husa detasabila

husa detasabila

LEMN REAL
 • Toate produsele noastre sunt echipate cu un cadru de susținere din lemn real, pentru a asigura o stabilitate maximă și o rezistență mai mare în timp.
structura-din-lemn-rosini-divani

structura-din-lemn-rosini-divani

Primul nostru obiectiv, confort maxim

canapele-confortabile

 • Facem tot ce putem pentru a vă face viața mai confortabilă.
  Datorită testelor precise de calitate și căutării constante a inovației în materiale, canapelele noastre oferă confort și o experiență ergonomică la cel mai înalt nivel.

 Căptușeală sezut

 • Pernele pentru sezut pot fi realizate din puf natural sterilizat, împărțite în secțiuni separate, acoperite cu o husa speciala din bumbac respirabil. Pentru a susține puful, se introduce un miez poliuretanic nedeformabil, pentru a da consistență și elasticitate întregii perne. Întreaga husa este complet detașabila, astfel o puteți spăla.

Căptușeală CLIMASOFT

 • Pentru căptușeală, un element cheie al fiecărei canapele, am introdus un nou material de înaltă performanță: CLIMASOFT este o noutate care vă permite să obțineți aceleași performanțe ca puful de gâscă în ceea ce privește moliciunea și respirabilitatea. Această tehnologie îmbunătățește confortul și confortul, datorită unui microclimat mai stabil al scaunelor.
Colecțiile Rosini Home sunt rezultatul căutării echilibrului perfect între design, calitate și caracterul practic al utilizării.
 • O cercetare constantă, care ne determină să căutăm, zi de zi, cele mai inovatoare soluții pentru a îmbunătăți confortul canapelelor noastre. De la mecanismele de relaxare până la alegerea materialelor, misiunea noastră este să lărgim orizonturile designului nostru și relaxarea dumneavoastră.

MECANISME DE RELAXARE

 • Toate mecanismele noastre de relaxare sunt fixate pe un cadru metalic special și nu pe structura din lemn. Acest lucru garantează stabilitate maximă în utilizare, rezistență mai mare în timp și confort unic. Prin introducerea bateriei interne reîncărcabile opționale, canapeaua poate fi poziționată în mijlocul camerei fără fire vizibile. În plus față de panoul cu butoane intern convenabil, toate camerele noastre de relaxare pot fi operate și prin telecomandă wifi sau dintr-o aplicație opțională pentru telefonul mobil.
sisteme relax

sisteme relax

MECANISM DE GLISARE
 • Scaunele noastre glisante extensibile sunt disponibile atât în versiune manuală, cât și electrică, pentru poziții multiple de confort. Prin introducerea bateriei interne reîncărcabile opționale, canapeaua poate fi poziționată în mijlocul camerei fără fire vizibile. În plus față de panoul cu butoane intern convenabil, toate camerele noastre de relaxare pot fi operate și prin telecomandă wifi sau dintr-o aplicație opțională pentru telefonul mobil.
sisteme slide

sisteme slide

ROSINI.CALITATEA ȘI CONFORTUL AU FOST ÎNTOTDEAUNA ACASĂ AICI
test de calitate

test de calitate

 • De peste 40 de ani, Rosini produce canapele de valoare, clasă și design în sediul său toscan, reprezentând evoluția în domeniul mobilierului italian la cel mai înalt nivel. Produsele Rosini sunt rezultatul unui proces de producție care este controlat în totalitate, verificat și gestionat de marea experiență și profesionalismul resurselor sale umane.

Calitatea sub control

 • Fiecare etapă de prelucrare, fiecare pas, fiecare element de construcție este în mâinile meșterilor experți. Fiecare persoană cu propria personalitate lucrează la îmbunătățirea continuă a companiei. Produsul final, în acest fel, devine un concentrat de calitate totală, care îmbunătățește fiecare caracteristică. Aceasta este ceea ce înțelegem prin “calitate sub control”. Fiecare dintre canapelele noastre conține marea pasiune și angajamentul întregii echipe Rosini

Mobilait.ro

Va poate interesa oferta de -10% discount la pachet cu oricare din produsele Rosini, Gurian, Lofs, Easyline, Riflessi, Vistosi, Altacom,Point, Valentino, Saba, Tirolo, Domitalia.

Mobilait.ro este reprezentantul in Romania la nivel online national pentru mobilier de design italian. Mobilier italian de calitate, design minimalist, contemporan, clasic sau eclectic. Mese Riflessi, scaune si fotolii Riflessi, masute de cafea Riflessi, oglinzi Riflessi. Console si bufet Riflessi, corpuri de iluminat RIFLESSI, colectii de lampi de iluminat Riflessi.

Iluminat design Riflessi-colectie lampi DODO

Consola de design metal A CORNER-Riflessi

Bufet de design-DOLCE VITA-Riflessi

Canapele si fotolii Rosini, paturi Rosini, saltele Rosini, corpuri si lampi de si pentru iluminat Vistosi, Canapele fixe Gurian, canapele extensibile Gurian, fotolii Gurian.

canapea-de-design-tokyocanapea-de-design-tokyo

Mese transformabile, mese si scaune Easyline,masa transformabila de design  Ozzio, mese transformabile Altacom, Reflex mobilier exclusivist de design, canapele Saba ,mese si scaune Point, Domitalia, mobila Valentino, canapele fotolii si scaune Tirolo.

Masa transformabila UP-EASYLINE-OZZIO

Mobilierul italian este livrat din Italia direct la adresa dvs oriunde in Romania: Bucuresti, Constanta, Cluj, Timisoara, Sibiu, Brasov, Oradea, Iasi, Suceava, Galati, Craiova etc.

Showroom-Constanta Str Stefan cel Mare nr 36-40, Tomis MALL et2. Telefon 0733633389

Producator

Fotoliu de design LINOSA-Rosini

Fotoliu LINOSA-Rosini

Fotoliu de design LINOSA-Rosini.

Alege un fotoliu Rosini potrivit pentru casa ta. Important să iei în considerare confortul stilul și materialul.

Rosini ofera diferite stiluri de fotolii, fiecare potrivit pentru diferite preferințe și nevoi de design interior. De la fotolii cu aspect clasic și elegant, până la fotolii moderne și minimaliste.

Personalizați-vă fotoliul sau canapeaua Rosini alegând dimensiunea, modelul, tipul de piele naturală sau țesătură detașabilă pe care o preferați. Gamă largă de culori disponibile și tratamente speciale pentru fiecare nevoie. Orice model (design) de canapea este disponibil si ca fotoliu, coltar sau pouf/taburet.

design interior riflessi mobilait

Felicitari, ati devenit propriul designer.

Primiti suportul inginerilor si designerilor italieni care va vor fabrica exact produsul dorit. Daca aveti alte preferinte in afara de cele presetate, echipa Rosini este pregatita sa va ofere consultanta pentru configurare, achizitie, design. 0733633389

Preturile sunt afisate ca si reper in cazul produselor fara configurator. Produsele sunt de design si sunt personalizabile. Pretul este rezultatul dimensiunilor si materialelor in functie de model. Pentru achizitia mai multor produse beneficiati de discount.

Discount 30% din pretul fara tva pentru 1 fotoliu, la achizitia unei canapele.

Termen de livrare: 5-8 Saptamani

Transport gratuit 

Garantie 2 ani oferita de  Rosini producator prin Mobila it.ro distribuitor
Ambalat: Dezasamblat cu instructiuni de montaj
Plata: Se face in lei la cursul BNR
Avans 50%, la livrare 50%.

TVA-inclus in pretul afisat

 

Pret cu TVA:
2,300.00 

Pretul exprimat in EURO cu TVA
este configurabil in functie de preferintele dvs.

MobilaIT - mobila proiectata si fabricata in Italia
Pentru a veni in intampinarea clientilor nostri cu solutii pe masura asteptarilor acestora, site-ul nostru foloseste fisiere de tip cookies.
Va rugam sa va exprimati acordul referitor la folosirea acestora si acceptarea de Termeni si conditii.
citeste