Mobila Italia - Mobila proiectata si fabricata in Italia. Reprezentant Riflessi in Romania
MobilaIT - mobila Italia - biblioteci design Riflessi - proiectate si fabricate in Italia
MobilaIT - mobila Italia - canapele design Gurian - - proiectate si fabricate in Italia
MobilaIT - mobila Italia - canapele si fotolii design Lof's - - proiectate si fabricate in Italia
MobilaIT - mobila Italia - canapele Rosini Divani - proiectate si fabricate in Italia
MobilaIT - mobila Italia - ceasuri design Riflessi - proiectate si fabricate in Italia
MobilaIT - mobila Italia - comode si servante design Riflessi - proiectate si fabricate in Italia
MobilaIT - mobila Italia - console design Riflessi - proiectate si fabricate in Italia
MobilaIT - mobila Italia - corpuri de iluminat design Riflessi - proiectate si fabricate in Italia
MobilaIT - mobila Italia - DM Delprete design clasic contemporan - proiectate si fabricate in Italia
MobilaIT - mobila Italia - fotolii sezlong design Riflessi - proiectate si fabricate in Italia
MobilaIT - mobila Italia - iluminat design Vistosi - proiectate si fabricate in Italia
MobilaIT - mobila Italia - masute de cafea design Riflessi - proiectate si fabricate in Italia
MobilaIT - mobila Italia - mese design Riflessi - proiectate si fabricate in Italia
MobilaIT - mobila Italia - oglinzi design Riflessi - proiectate si fabricate in Italia
MobilaIT - mobila Italia - paturi design Rosini Night - proiectate si fabricate in Italia
 CANAPELE DE DESIGN ROSINI DIVANI

Caracteristici si detalii tehnice canapele Rosini Divani:

 • Canapele proiectate și realizate pe măsură într-un mod artizanal și precis pentru a satisface orice tip de solicitare

PERSONALIZARE ȘI MODULARITATE MAXIMĂ
 • Cusături contrastante, cotiere și tetiere, mecanisme de relaxare pot fi modificate pentru a crea o canapea cu adevărat unică și pentru a găsi soluția ideală.
canapele proiectate-design

canapele proiectate-design

Proiectăm și fabricăm canapelele noastre ținând cont de nevoile vieții contemporane.

Deja în timpul studiului unui nou model, o atenție deosebită este acordată designului canapelei ca un “set de elemente divizibile”. Realizarea canapelelor pe baza acestor concepte face posibilă facilitarea logisticii, efectuarea de livrări rapide cu asamblare la fața locului și, nu în ultimul rând, facilitarea intervențiilor de întreținere.

Am introdus posibilitatea de a solicita diferitele elemente împărțite în mai multe părți preambalate separat, pentru a reduce cât mai mult posibil dimensiunile maxime ale obiectului în timpul transportului și în timpul plasării finale.

Toate acestea pentru a satisface nevoile clienților noștri, pentru a rezolva mai bine toate acele situații în care instalarea poate fi dificilă din motive tehnice și / sau trecerea mobilierului mare. Ne-am gândit la un sistem care garantează instalarea ușoară, fără a altera în niciun fel rezistența și confortul, dar mai ales pentru a ne asigura că clientul final se poate bucura de canapelele noastre indiferent de destinația lor.

componente-customizabile

componente customizabile

Renovați-vă spațiul cu ușurință: alegeți o canapea Rosini Home cu husa detașabila
 • Canapele Rosini Home cu huse detașabile vă permit să schimbați aspectul mediului dvs. în orice moment, în funcție de diferite gusturi și nevoi. Tapițeria din piele sau țesătură poate fi îndepărtată cu ușurință, permițând igienizarea canapelei printr-o curățare atentă. În plus, o canapea cu husa detașabila este, de asemenea, o alegere eco-durabilă: posibilitatea schimbării tapițeriei vă permite să reînnoiți canapeaua ori de câte ori doriți, crescând valoarea produsului în timp.
husa detasabila

husa detasabila

LEMN REAL
 • Toate produsele noastre sunt echipate cu un cadru de susținere din lemn real, pentru a asigura o stabilitate maximă și o rezistență mai mare în timp.
structura-din-lemn-rosini-divani

structura-din-lemn-rosini-divani

Primul nostru obiectiv, confort maxim

canapele-confortabile

 • Facem tot ce putem pentru a vă face viața mai confortabilă.
  Datorită testelor precise de calitate și căutării constante a inovației în materiale, canapelele noastre oferă confort și o experiență ergonomică la cel mai înalt nivel.

 Căptușeală sezut

 • Pernele pentru sezut pot fi realizate din puf natural sterilizat, împărțite în secțiuni separate, acoperite cu o husa speciala din bumbac respirabil. Pentru a susține puful, se introduce un miez poliuretanic nedeformabil, pentru a da consistență și elasticitate întregii perne. Întreaga husa este complet detașabila, astfel o puteți spăla.

Căptușeală CLIMASOFT

 • Pentru căptușeală, un element cheie al fiecărei canapele, am introdus un nou material de înaltă performanță: CLIMASOFT este o noutate care vă permite să obțineți aceleași performanțe ca puful de gâscă în ceea ce privește moliciunea și respirabilitatea. Această tehnologie îmbunătățește confortul și confortul, datorită unui microclimat mai stabil al scaunelor.
Colecțiile Rosini Home sunt rezultatul căutării echilibrului perfect între design, calitate și caracterul practic al utilizării.
 • O cercetare constantă, care ne determină să căutăm, zi de zi, cele mai inovatoare soluții pentru a îmbunătăți confortul canapelelor noastre. De la mecanismele de relaxare până la alegerea materialelor, misiunea noastră este să lărgim orizonturile designului nostru și relaxarea dumneavoastră.

MECANISME DE RELAXARE

 • Toate mecanismele noastre de relaxare sunt fixate pe un cadru metalic special și nu pe structura din lemn. Acest lucru garantează stabilitate maximă în utilizare, rezistență mai mare în timp și confort unic. Prin introducerea bateriei interne reîncărcabile opționale, canapeaua poate fi poziționată în mijlocul camerei fără fire vizibile. În plus față de panoul cu butoane intern convenabil, toate camerele noastre de relaxare pot fi operate și prin telecomandă wifi sau dintr-o aplicație opțională pentru telefonul mobil.
sisteme relax

sisteme relax

MECANISM DE GLISARE
 • Scaunele noastre glisante extensibile sunt disponibile atât în versiune manuală, cât și electrică, pentru poziții multiple de confort. Prin introducerea bateriei interne reîncărcabile opționale, canapeaua poate fi poziționată în mijlocul camerei fără fire vizibile. În plus față de panoul cu butoane intern convenabil, toate camerele noastre de relaxare pot fi operate și prin telecomandă wifi sau dintr-o aplicație opțională pentru telefonul mobil.
sisteme slide

sisteme slide

ROSINI.CALITATEA ȘI CONFORTUL AU FOST ÎNTOTDEAUNA ACASĂ AICI
test de calitate

test de calitate

 • De peste 40 de ani, Rosini produce canapele de valoare. Clasă și design în sediul său toscan, reprezentând evoluția în domeniul mobilierului italian la cel mai înalt nivel. Produsele Rosini sunt rezultatul unui proces de producție care este controlat în totalitate, verificat și gestionat de marea experiență și profesionalismul resurselor sale umane.

Calitatea sub control

 • Fiecare etapă de prelucrare, fiecare pas, fiecare element de construcție este în mâinile meșterilor experți. Fiecare persoană cu propria personalitate lucrează la îmbunătățirea continuă a companiei. Produsul final, în acest fel, devine un concentrat de calitate totală, care îmbunătățește fiecare caracteristică. Aceasta este ceea ce înțelegem prin “calitate sub control”. Fiecare dintre canapelele noastre conține marea pasiune și angajamentul întregii echipe Rosini

TEST DE REZISTENȚĂ LA FRECAREA PIELII

 • Proba este frecată timp de 400 de treceri, cu o bară calibrată la presiunea cerută de lege și cu ajutorul unui tampon înmuiat în lichid alcalin.

TEST ACCELERAT DE ÎMBĂTRÂNIRE A PIELII SUB LUMINĂ

 • Fiecare lot de piele este testat cu o mașină specială care verifică rezistența la modificări cromatice și moliciune. Rezultat: garanții mai mari de durabilitate în timp

TEST DE REZISTENȚĂ A PERNEI

 • Testul constă în simularea a 300.000 de sesiuni ale unei persoane cu greutatea de 100 kg. După această stresare, perna este aprobată numai dacă a trecut testul cu o deformare maximă de 10%.

Mobilait consultanta design Riflessi.

Mobilait.ro va pune la dispozitie mostre de materiale si produse expuse in showroom-ul din Constanta. Consultanta particularizata produselor Rosini.

Consultanta design in vederea alegerii modelelor, materialelor si a dimensiunilor. Consultanta este inclusa in pretul produselor, la fel si transportul acestora. Alegerea livingului sau a dormitorului  nu este doar o chestiune de design și mobilier, este expresia unui stil unic care transmite personalitatea celor care locuiesc acolo. Acasa ☺

📍Showroom-Constanta, Str Stefan cel Mare nr 36-40, Tomis MALL et2. Telefon 0733633389-Alexandru.

Producator

Rosini Divani-detalii tehnice produse

Caracteristici si detalii tehnice canapele Rosini Divani

Alegerea propriei camere de zi nu este doar o chestiune de design și mobilier, ci este expresia unui stil unic care transmite personalitatea celor care locuiesc acolo.

Descoperiți selecția noastră largă de țesături și piele pentru canapele de înaltă calitate! într-o gamă largă de culori disponibile și tratamente speciale pentru fiecare nevoie, veți găsi acoperirea perfectă pentru spațiul de locuit.

Caracteristici si detalii tehnice canapele Rosini Divani

RĂSFOIEȘTE ACASĂ REVISTELE ROSINI

Motivele pentru alegerea unei canapele Rosini sunt obiectivele pe care le urmărim în fiecare zi în proiectarea și producția de sisteme de scaune dedicate relaxării.

DESCOPERIȚI CALITATEA CASEI ROSINI

Abordarea inovatoare a lui Rosini în proiectarea canapelelor și accesoriilor este inspirată de logica Life Cycle Thinking. Scopul este de a îmbunătăți performanța de mediu a produselor în fiecare etapă a ciclului de viață…

DESCOPERIȚI SUSTENABILITATEA ROSINI ACASĂ

Motivele pentru alegerea unei canapele Rosini sunt obiectivele pe care le urmărim în fiecare zi în proiectarea și producția de sisteme de scaune dedicate relaxării

Propunerea noastră este aceea a unei măiestrii solide în slujba producției de canapele, fotolii și pufuri de înaltă calitate: un proces de producție care face uz de oameni, de abilitățile lor, din pasiunea lor, dintr-o experienta indelungata in domeniu, din tehnologii aplicate unui design care are ca scop final maximizarea relaxarii tale. Colecțiile noastre exprimă creativitatea, eleganța și atenția la detalii care caracterizează Made in Italy.

DESPRE MĂSURĂCanapele proiectate și realizate pentru a măsura într-un mod artizanal și precis pentru a satisface orice tip de cerere

PIELE REALĂ SAU ȚESĂTURĂ COMPLET SFODERABILAlegeți tipul de piele sau țesătură detașabilă pe care o preferați într-o gamă largă de culori disponibile și tratamente speciale pentru fiecare nevoie.

RĂSFOIEȘTE ACASĂ REVISTELE ROSINI

PERSONALIZARE E COMPONENTIBILITATE MAXIMĂCusăturile contrastante, cotierele și tetiera, mecanismele de relaxare pot fi modificate pentru a crea o canapea cu adevărat unică și pentru a găsi soluția ideală.

CONFORTFacem totul pentru a vă face viața mai confortabilă. Datorită testelor precise și de calitate și a cercetării constante..

Huse detasabileRosini, pentru a promova confortul și caracterul practic, proiectează canapele din țesături cu capac complet detașabil…

AFLĂ MAI MULTE

LEMN ADEVĂRATToate produsele noastre sunt echipate cu un cadru real de susținere a lemnului, pentru a garanta o stabilitate maximă și o rezistență mai mare în timp.

ELEMENTE DIVIZIBILEProiectăm canapele în funcție de nevoile contemporane, cu atenție la design ca un “set de elemente divizibile”

Mobilait.ro este reprezentantul in Romania la nivel online national pentru mobilier de design italian. Oferim consultanta design, inclusa in achizitia produselor.

Mobilait consultanta design Rosini.

Mobilait.ro va pune la dispozitie mostre de materiale si produse expuse in showroom-ul din Constanta. Consultanta particularizata produselor Rosini.

Consultanta design in vederea alegerii modelelor, materialelor si a dimensiunilor. Consultanta este inclusa in pretul produselor, la fel si transportul acestora. Alegerea livingului sau a dormitorului  nu este doar o chestiune de design și mobilier, este expresia unui stil unic care transmite personalitatea celor care locuiesc acolo. Acasa ☺

📍Showroom-Constanta, Str Stefan cel Mare nr 36-40, Tomis MALL et2. Telefon 0733633389-Alexandru.

Pret cu TVA:

Pretul exprimat in EURO cu TVA
este configurabil in functie de preferintele dvs.

MobilaIT - mobila proiectata si fabricata in Italia
Pentru a veni in intampinarea clientilor nostri cu solutii pe masura asteptarilor acestora, site-ul nostru foloseste fisiere de tip cookies.
Va rugam sa va exprimati acordul referitor la folosirea acestora si acceptarea de Termeni si conditii.
citeste