Mobila Italia - Mobila proiectata si fabricata in Italia. Reprezentant Riflessi in Romania
MobilaIT - mobila Italia - biblioteci design Riflessi - proiectate si fabricate in Italia
MobilaIT - mobila Italia - canapele design Gurian - - proiectate si fabricate in Italia
MobilaIT - mobila Italia - canapele si fotolii design Lof's - - proiectate si fabricate in Italia
MobilaIT - mobila Italia - canapele Rosini Divani - proiectate si fabricate in Italia
MobilaIT - mobila Italia - ceasuri design Riflessi - proiectate si fabricate in Italia
MobilaIT - mobila Italia - comode si servante design Riflessi - proiectate si fabricate in Italia
MobilaIT - mobila Italia - console design Riflessi - proiectate si fabricate in Italia
MobilaIT - mobila Italia - corpuri de iluminat design Riflessi - proiectate si fabricate in Italia
MobilaIT - mobila Italia - DM Delprete design clasic contemporan - proiectate si fabricate in Italia
MobilaIT - mobila Italia - fotolii sezlong design Riflessi - proiectate si fabricate in Italia
MobilaIT - mobila Italia - iluminat design Vistosi - proiectate si fabricate in Italia
MobilaIT - mobila Italia - masute de cafea design Riflessi - proiectate si fabricate in Italia
MobilaIT - mobila Italia - mese design Riflessi - proiectate si fabricate in Italia
MobilaIT - mobila Italia - oglinzi design Riflessi - proiectate si fabricate in Italia
MobilaIT - mobila Italia - paturi design Rosini Night - proiectate si fabricate in Italia

Canapea SOHO-Rosini Divani

Canapea de design Soho-Rosini Divani se caracterizează prin proporții echilibrate și un nivel ridicat de confort. Designul minimal este îmbogățit prin aplicarea laterală a unui picior presor original. Barele de perete oferă funcționalitate maximă și confort, atât în versiunea clasică în jos cu rolă, cât și în soluția inovatoare de înclinare.

Caracteristici: CANAPELE DE DESIGN ROSINI DIVANI
 • Canapele proiectate și realizate pe măsură într-un mod artizanal și precis pentru a satisface orice tip de solicitare

PERSONALIZARE ȘI MODULARITATE MAXIMĂ Rosini Divani
 • Cusături contrastante, cotiere și tetiere, mecanisme de relaxare pot fi modificate pentru a crea o canapea cu adevărat unică și pentru a găsi soluția ideală.
canapele proiectate-design

canapele proiectate-design-Rosini Divani

Proiectăm și fabricăm canapelele noastre ținând cont de nevoile vieții contemporane.

Deja în timpul studiului unui nou model, o atenție deosebită este acordată designului canapelei ca un “set de elemente divizibile”. Realizarea canapelelor pe baza acestor concepte face posibilă facilitarea logisticii, efectuarea de livrări rapide cu asamblare la fața locului și, nu în ultimul rând, facilitarea intervențiilor de întreținere.

componente-customizabile

componente customizabile

Renovați-vă spațiul cu ușurință: alegeți o canapea Rosini Divani cu husa detașabila
 • Canapele Rosini Divani cu huse detașabile vă permit să schimbați aspectul mediului dvs. în orice moment, în funcție de diferite gusturi și nevoi. Tapițeria din piele sau țesătură poate fi îndepărtată cu ușurință, permițând igienizarea canapelei printr-o curățare atentă. În plus, o canapea cu husa detașabila este, de asemenea, o alegere eco-durabilă: posibilitatea schimbării tapițeriei vă permite să reînnoiți canapeaua ori de câte ori doriți, crescând valoarea produsului în timp.
husa detasabila

husa detasabila

LEMN REAL
 • Toate produsele noastre sunt echipate cu un cadru de susținere din lemn real, pentru a asigura o stabilitate maximă și o rezistență mai mare în timp.
structura-din-lemn-rosini-divani

structura-din-lemn-rosini-divani

Primul nostru obiectiv, confort maxim

canapele-confortabile

 Căptușeală sezut

 • Pernele pentru sezut pot fi realizate din puf natural sterilizat, împărțite în secțiuni separate, acoperite cu o husa speciala din bumbac respirabil. Pentru a susține puful, se introduce un miez poliuretanic nedeformabil, pentru a da consistență și elasticitate întregii perne. Întreaga husa este complet detașabila, astfel o puteți spăla.

Căptușeală CLIMASOFT

Colecțiile Rosini Divani sunt rezultatul căutării echilibrului perfect între design, calitate și caracterul practic al utilizării.

MECANISME DE RELAXARE

 • Toate mecanismele noastre de relaxare sunt fixate pe un cadru metalic special și nu pe structura din lemn. Acest lucru garantează stabilitate maximă în utilizare, rezistență mai mare în timp și confort unic. Prin introducerea bateriei interne reîncărcabile opționale, canapeaua poate fi poziționată în mijlocul camerei fără fire vizibile. În plus față de panoul cu butoane intern convenabil, toate camerele noastre de relaxare pot fi operate și prin telecomandă wifi sau dintr-o aplicație opțională pentru telefonul mobil.
sisteme relax

sisteme relax

MECANISM DE GLISARE
 • Scaunele noastre glisante extensibile sunt disponibile atât în versiune manuală, cât și electrică, pentru poziții multiple de confort. Prin introducerea bateriei interne reîncărcabile opționale, canapeaua poate fi poziționată în mijlocul camerei fără fire vizibile. În plus față de panoul cu butoane intern convenabil, toate camerele noastre de relaxare pot fi operate și prin telecomandă wifi sau dintr-o aplicație opțională pentru telefonul mobil.
sisteme slide

sisteme slide

ROSINI.CALITATEA ȘI CONFORTUL AU FOST ÎNTOTDEAUNA ACASĂ AICI
test de calitate

test de calitate

 • De peste 40 de ani, Rosini Divani produce canapele de valoare, clasă și design în sediul său toscan, reprezentând evoluția în domeniul mobilierului italian la cel mai înalt nivel. Produsele Rosini sunt rezultatul unui proces de producție care este controlat în totalitate, verificat și gestionat de marea experiență și profesionalismul resurselor sale umane.

Calitatea sub control

 • Fiecare etapă de prelucrare, fiecare pas, fiecare element de construcție este în mâinile meșterilor experți. Fiecare persoană cu propria personalitate lucrează la îmbunătățirea continuă a companiei. Produsul final, în acest fel, devine un concentrat de calitate totală, care îmbunătățește fiecare caracteristică. Aceasta este ceea ce înțelegem prin “calitate sub control”. Fiecare dintre canapelele noastre conține marea pasiune și angajamentul întregii echipe Rosini

TEST DE REZISTENȚĂ LA FRECAREA PIELII

 • Proba este frecată timp de 400 de treceri, cu o bară calibrată la presiunea cerută de lege și cu ajutorul unui tampon înmuiat în lichid alcalin.

TEST ACCELERAT DE ÎMBĂTRÂNIRE A PIELII SUB LUMINĂ

 • Fiecare lot de piele este testat cu o mașină specială care verifică rezistența la modificări cromatice și moliciune. Rezultat: garanții mai mari de durabilitate în timp

TEST DE REZISTENȚĂ A PERNEI

 • Testul constă în simularea a 300.000 de sesiuni ale unei persoane cu greutatea de 100 kg. După această stresare, perna este aprobată numai dacă a trecut testul cu o deformare maximă de 10%.
Va poate interesa oferta de -10% discount la pachet cu oricare din produsele Rosini, Gurian, Lofs, Easyline, Reflex, Riflessi, Vistosi, Altacom,Point, Valentino, Saba, Tirolo, Domitalia.

Mobilait.ro este reprezentantul in Romania-Constanta la nivel online national pentru mobilier de design italian. Mobilier italian de calitate, design minimalist, contemporan, clasic sau eclectic.

masa-cristal-living-mobilaitmasa-living-cristal-moderna

Oferim consultanta design, inclusa in achizitia produselor Rosini Divani.

Mobilierul italian este livrat din Italia direct in toate judetele la adresa dvs oriunde in Romania: Bucuresti, Constanta, Cluj, Timisoara, Sibiu, Brasov, Oradea, Iasi, Suceava, Galati, Craiova etc.

Mobilait-consultanta design Rosini Divani.Constanta-Bucuresti

Mobilait.ro va pune la dispozitie mostre de materiale si produse expuse in showroom-ul din Constanta. Consultanta particularizata produselor Rosini Divani.

Consultanta design in vederea alegerii modelelor, materialelor si a dimensiunilor. Consultanta este inclusa in pretul produselor, la fel si transportul acestora. Alegerea livingului sau a dormitorului  nu este doar o chestiune de design și mobilier, este expresia unui stil unic care transmite personalitatea celor care locuiesc acolo. Acasa ☺

📍 Showroom-Constanta Str Stefan cel Mare nr 36-40, Tomis MALL et2. Telefon 0733633389-Alexandru.

Producator

Canapea de design SOHO-Rosini Divani

Canapea SOHO Rosini Divani

Canapea de design Soho Rosini Divani se caracterizează prin proporții echilibrate și un nivel ridicat de confort.

Personalizați-vă canapeaua Rosini Divani alegând dimensiunea, modelul, tipul de piele naturală sau țesătură detașabilă pe care o preferați. Gamă largă de culori disponibile și tratamente speciale pentru fiecare nevoie. Orice model de canapea este disponibil si ca fotoliu sau pouf/taburet.

design interior riflessi mobilait

Felicitari, ati devenit propriul designer.

Primiti suportul inginerilor si designerilor italieni care va vor fabrica exact produsul dorit. Daca aveti alte preferinte in afara de cele presetate, echipa Rosini Divani este pregatita sa va ofere consultanta pentru configurare, achizitie, design. 0733633389

Pret incepand cu 1687 euro, varianta de terminal central  75 cm, pana la 6921 euro divan fix de 322 cm cu 2 brate.

Discount 30% din pretul fara tva pentru 1 fotoliu in acelasi model, la achizitia unei canapele.

Termen de livrare: 5-8 Saptamani

Transport gratuit 

Garantie 2 ani oferita de  Rosini producator prin Mobila it.ro distribuitor
Ambalat: Dezasamblat cu instructiuni de montaj
Plata: Se face in lei la cursul BNR
Avans 50%, la livrare 50%.

TVA-inclus in pretul afisat

Pret cu TVA incepand cu:
1,687.00 

Pretul exprimat in EURO cu TVA
este configurabil in functie de preferintele dvs.

S-ar putea să-ți placă și…

MobilaIT - mobila proiectata si fabricata in Italia
Pentru a veni in intampinarea clientilor nostri cu solutii pe masura asteptarilor acestora, site-ul nostru foloseste fisiere de tip cookies.
Va rugam sa va exprimati acordul referitor la folosirea acestora si acceptarea de Termeni si conditii.
citeste