Mobila Italia - Mobila proiectata si fabricata in Italia. Reprezentant Riflessi in Romania
MobilaIT - mobila Italia - biblioteci design Riflessi - proiectate si fabricate in Italia
MobilaIT - mobila Italia - canapele design Gurian - - proiectate si fabricate in Italia
MobilaIT - mobila Italia - canapele si fotolii design Lof's - - proiectate si fabricate in Italia
MobilaIT - mobila Italia - canapele Rosini Divani - proiectate si fabricate in Italia
MobilaIT - mobila Italia - ceasuri design Riflessi - proiectate si fabricate in Italia
MobilaIT - mobila Italia - comode si servante design Riflessi - proiectate si fabricate in Italia
MobilaIT - mobila Italia - console design Riflessi - proiectate si fabricate in Italia
MobilaIT - mobila Italia - corpuri de iluminat design Riflessi - proiectate si fabricate in Italia
MobilaIT - mobila Italia - DM Delprete design clasic contemporan - proiectate si fabricate in Italia
MobilaIT - mobila Italia - fotolii sezlong design Riflessi - proiectate si fabricate in Italia
MobilaIT - mobila Italia - iluminat design Vistosi - proiectate si fabricate in Italia
MobilaIT - mobila Italia - masute de cafea design Riflessi - proiectate si fabricate in Italia
MobilaIT - mobila Italia - mese design Riflessi - proiectate si fabricate in Italia
MobilaIT - mobila Italia - oglinzi design Riflessi - proiectate si fabricate in Italia
MobilaIT - mobila Italia - paturi design Rosini Night - proiectate si fabricate in Italia

Canapea de design capitonata NOTHINGAM Rosini

Canapea de design capitonata NOTHINGAM. O interpretare modernă a unui design clasic oferă inspirația pentru un nou confort forme, caracterizate printr-un scaun mai adânc și dimensiuni mai generoase. Rezultatul este un confort de invidiat care își găsește exaltarea deplină în frumusețea manoperei capitonné.

Caracteristici: CANAPELE DE DESIGN ROSINI DIVANI
 • Canapele proiectate și realizate pe măsură într-un mod artizanal și precis pentru a satisface orice tip de solicitare

PERSONALIZARE ȘI MODULARITATE MAXIMĂ
 • Cusături contrastante, cotiere și tetiere, mecanisme de relaxare pot fi modificate pentru a crea o canapea cu adevărat unică și pentru a găsi soluția ideală.
canapele proiectate-design

canapele proiectate-design

Proiectăm și fabricăm canapelele noastre ținând cont de nevoile vieții contemporane.

Deja în timpul studiului unui nou model, o atenție deosebită este acordată designului canapelei ca un “set de elemente divizibile”. Realizarea canapelelor pe baza acestor concepte face posibilă facilitarea logisticii, efectuarea de livrări rapide cu asamblare la fața locului și, nu în ultimul rând, facilitarea intervențiilor de întreținere.

componente-customizabile

componente customizabile

Renovați-vă spațiul cu ușurință: alegeți o canapea Rosini Home cu husa detașabila
 • Canapele Rosini Home cu huse detașabile vă permit să schimbați aspectul mediului dvs. în orice moment, în funcție de diferite gusturi și nevoi. Tapițeria din piele sau țesătură poate fi îndepărtată cu ușurință, permițând igienizarea canapelei printr-o curățare atentă. În plus, o canapea cu husa detașabila este, de asemenea, o alegere eco-durabilă: posibilitatea schimbării tapițeriei vă permite să reînnoiți canapeaua ori de câte ori doriți, crescând valoarea produsului în timp.
husa detasabila

husa detasabila

Primul nostru obiectiv, confort maxim

canapele-confortabile

 • Facem tot ce putem pentru a vă face viața mai confortabilă.
  Datorită testelor precise de calitate și căutării constante a inovației în materiale, canapelele noastre oferă confort și o experiență ergonomică la cel mai înalt nivel.

 Căptușeală sezut

 • Pernele pentru sezut pot fi realizate din puf natural sterilizat, împărțite în secțiuni separate, acoperite cu o husa speciala din bumbac respirabil. Pentru a susține puful, se introduce un miez poliuretanic nedeformabil, pentru a da consistență și elasticitate întregii perne. Întreaga husa este complet detașabila, astfel o puteți spăla.

Căptușeală CLIMASOFT

 • Pentru căptușeală, un element cheie al fiecărei canapele, am introdus un nou material de înaltă performanță: CLIMASOFT este o noutate care vă permite să obțineți aceleași performanțe ca puful de gâscă în ceea ce privește moliciunea și respirabilitatea. Această tehnologie îmbunătățește confortul și confortul, datorită unui microclimat mai stabil al scaunelor.

MECANISME DE RELAXARE

 • cadru metalic special și nu pe structura din lemn. Acest lucru garantează stabilitate maximă în utilizare, rezistență mai mare în timp și confort unic. Prin introducerea bateriei interne reîncărcabile opționale, canapeaua poate fi poziționată în mijlocul camerei fără fire vizibile. În plus față de panoul cu butoane intern convenabil, toate camerele noastre de relaxare pot fi operate și prin telecomandă wifi sau dintr-o aplicație opțională pentru telefonul mobil.
sisteme relax

sisteme relax

MECANISM DE GLISARE
 • Scaunele noastre glisante extensibile sunt disponibile atât în versiune manuală, cât și electrică, pentru poziții multiple de confort. Prin introducerea bateriei interne reîncărcabile opționale, canapeaua poate fi poziționată în mijlocul camerei fără fire vizibile. În plus față de panoul cu butoane intern convenabil, toate camerele noastre de relaxare pot fi operate și prin telecomandă wifi sau dintr-o aplicație opțională pentru telefonul mobil.
sisteme slide

sisteme slide

ROSINI.CALITATEA ȘI CONFORTUL AU FOST ÎNTOTDEAUNA ACASĂ AICI
test de calitate

test de calitate

 • De peste 40 de ani, Rosini produce canapele de valoare, clasă și design în sediul său toscan, reprezentând evoluția în domeniul mobilierului italian la cel mai înalt nivel. Produsele Rosini sunt rezultatul unui proces de producție care este controlat în totalitate, verificat și gestionat de marea experiență și profesionalismul resurselor sale umane.

Calitatea sub control

 • Fiecare etapă de prelucrare, fiecare pas, fiecare element de construcție este în mâinile meșterilor experți. Fiecare persoană cu propria personalitate lucrează la îmbunătățirea continuă a companiei. Produsul final, în acest fel, devine un concentrat de calitate totală, care îmbunătățește fiecare caracteristică. Aceasta este ceea ce înțelegem prin “calitate sub control”. Fiecare dintre canapelele noastre conține marea pasiune și angajamentul întregii echipe Rosini

TEST DE REZISTENȚĂ LA FRECAREA PIELII

 • Proba este frecată timp de 400 de treceri, cu o bară calibrată la presiunea cerută de lege și cu ajutorul unui tampon înmuiat în lichid alcalin.

TEST ACCELERAT DE ÎMBĂTRÂNIRE A PIELII SUB LUMINĂ

 • Fiecare lot de piele este testat cu o mașină specială care verifică rezistența la modificări cromatice și moliciune. Rezultat: garanții mai mari de durabilitate în timp

TEST DE REZISTENȚĂ A PERNEI

 • Testul constă în simularea a 300.000 de sesiuni ale unei persoane cu greutatea de 100 kg. După această stresare, perna este aprobată numai dacă a trecut testul cu o deformare maximă de 10%.
Va poate interesa oferta de -10% discount la pachet cu oricare din produsele Rosini, Gurian, Lofs, Easyline, Riflessi, Vistosi, Altacom,Point, Valentino, Saba, Tirolo, Domitalia.

Mobilait.ro este reprezentantul in Romania la nivel online national pentru mobilier de design italian. Mobilier italian de calitate, design minimalist, contemporan, clasic sau eclectic.

Mobila italiana comenzi online Romania

Mese Riflessi, scaune si fotolii Riflessi, masute de cafea Riflessi, oglinzi Riflessi,console si bufet Riflessi, canapele si fotolii Rosini, paturi Rosini, saltele Rosini, corpuri si lampi de si pentru iluminat Vistosi, Canapele fixe Gurian, canapele extensibile Gurian, fotolii Gurian.

Mese transformabile, mese si scaune Easyline, masa transformabila de design  Ozzio, mese transformabile Altacom, Reflex mobilier exclusivist de design, canapele Saba ,mese si scaune Point, Domitalia, mobila Valentino, canapele fotolii si scaune Tirolo.

masa transformabila GLISE-EASYLINE-OZZIOmasa transformabila GLISE-EASYLINE-OZZIO-italia

Mobilierul italian este livrat din Italia direct in toate judetele la adresa dvs oriunde in Romania: Bucuresti, Constanta, Cluj, Timisoara, Sibiu, Brasov, Oradea, Iasi, Suceava, Galati, Craiova etc.

Showroom-Constanta Str Stefan cel Mare nr 36-40, Tomis MALL et2. Tel 0733633389

Producator

Canapea de design capitonata NOTHINGAM-Rosini

CANAPEA DE DESIGN NOTHINGAM ROSINI

Canapea de design capitonata NOTHINGAM.

Mobilier pentru de living si dormitor. Rosini Home oferă soluții de mobilier inspirate din viața de zi cu zi. Interpretează în mod natural unicitatea fiecărui mediu, trasând un traseu în atmosfere elegante.

Personalizați-vă canapeaua alegând dimensiunea, modelul, tipul de piele naturală sau țesătură detașabilă pe care o preferați. Gamă largă de culori disponibile și tratamente speciale pentru fiecare nevoie. Orice model de canapea este disponibil si ca fotoliu sau pouf/taburet.

design interior riflessi mobilait

Felicitari, ati devenit propriul designer.

Primiti suportul inginerilor si designerilor italieni care va vor fabrica exact produsul dorit. Daca aveti alte preferinte in afara de cele presetate, echipa Rosini este pregatita sa va ofere consultanta pentru configurare, achizitie, design. 0733633389

Pret incepand cu 2708 euro, varianta de terminal 117 cm, pana la 6425 euro divan fix de 295 cm.

Discount 30% din pretul fara tva pentru 1 fotoliu in acelasi model, la achizitia unei canapele.

Termen de livrare: 5-8 Saptamani

Transport gratuit 

Garantie 2 ani oferita de  Rosini producator prin Mobila it.ro distribuitor
Ambalat: Dezasamblat cu instructiuni de montaj
Plata: Se face in lei la cursul BNR
Avans 50%, la livrare 50%.

TVA-inclus in pretul afisat

Pret cu TVA incepand cu:
2,708.00 

Pretul exprimat in EURO cu TVA
este configurabil in functie de preferintele dvs.

S-ar putea să-ți placă și…

MobilaIT - mobila proiectata si fabricata in Italia
Pentru a veni in intampinarea clientilor nostri cu solutii pe masura asteptarilor acestora, site-ul nostru foloseste fisiere de tip cookies.
Va rugam sa va exprimati acordul referitor la folosirea acestora si acceptarea de Termeni si conditii.
citeste