Riflessi iti face visele sa devina realitate!

Ramanem pe pozitie si nu ne dam inapoi cand ne confruntam cu o provocare. Compania noastră a reusit sa cucereasca piata prin oferirea unei experiente unice orientate catre client cuprinzand servicii remarcabile, un ochi atent pentru detalii si capacitatea unica de a incorpora noi concepte in solutiile de design.

Riflessi isi creeaza produsele de design, realizate in intregime in Italia, dovedind experienta in inovare continua. Echipa noastra de proiectare creeaza solutii pentru o varietate de interioare, ajutand clientii sa isii exprime propriul stil prin alegerea decorului. Compania noastra este profund implicata in fiecare etapa a cercetarii, proiectarii si procesului de fabricatie. Expertiza și cunostintele noastre ne vor ajuta sa ne ghidam clientii spre alegerile potrivite pentru nevoile lor specifice, precum ii asigurarea ca decorul lor devine o adevarata reflectare a eului lor interior.

Riflessi isi proiecteaza cu atentie articolele de decor, cercetand atat stilul, cat si functionalitate, selectand cu atenaie materiile prime si oferind calitate superioara a manoperei.

Consideram fiecare articol de decor un obiect de creat și personalizați, la fel ca un costum pe masura clientului multumit 100%.

Design exclusivist si maiestrie, productia locala, utilizarea de materiale remarcabile, design, cercetare si dezvoltare realizata strict in Italia

Fiecare articol de decor creat in fabrica Riflessi este un obiect creat și personalizați, in totalitate pentru a ratisface rafitatele gusturi ale clientilor si designerilor din intreaga lume

A fi „Made in Italy” nu inseamna doar a produce în afbrici / facilitati din Italia si in cartierele de mobilier renumite pentru excelența în productie,

Inseamna a fi companie in care totul este italian, de la creativitate la proiectare, pana la prelucrarea materiilor prime.

Fiecare scaun se naște dintr-un proiect care combină îngrijirea materialelor atent selectionate in etape. Riflessi a selectat cu atenție cele mai bune materiale produse in Italia pentru crearea și personalizarea scaunelor proprii.

Manopera de inalta tehnologie pentru calitate de inalt nivel.

PERSONALIZA-TI SCAZUL, FA-L PERFECT PENTRU PROIECTUL DE AMENAJARE INTERIOARA DORIT

Personaliza-ti scaunul perfect pentru orice proiectul de design interior. Maiestrie desavarsita in fabricatie si cea mai inalta calitate a materialelor utilizate. Alege modelul, alege culoarea picioarelor, selecteaza materialul din numeroasele opțiuni de tapiterie si culoare, descopera cum sa iti modelezi proiectul

ALEGEȚI DIN PESTE 250 DE OPȚIUNI DISPONIBILE DE TAPIERE,
INCLUSIV TESATURA, PIELE, PIELE SINTETA SI ECONABUK

Riflessi a selectat cu atentie cele mai bune materiale, toate produse în Italia, pentru a oferi o gama larga de tapiterii rezistente, ignifuge si rezistente la pete, certificate pentru a garanta calitatea si durabilitatea.