Mobila proiectata si fabricata in Italia de producatori precum Riflessi, Rosini Divani si alti producatori de renume este prezentata pe piata din Romania de MobilaIT. Va prezentam in continuare materialele utilizate in fabrici. Aceste materiale sunt prezentate pentru a lua mai usor decizii in momentul configurarii produselor.

Mese de design Riflessi

Cand spunem Mobila Italia spunem design, calitate, rafinament si bun gust. Pentru ca mobila de calitate este apreciata la adevarata valoare de oameni pe masura posibilitatile de personalizare sunt numeroare. Aceste personalizari disponibila sunt explicate in paginile de mai jos

Scaune design

Atunci cand spunem Mobila Italia spunem design, calitate, rafinament si bun gust. Pentru ca mobila de calitate este apreciata la adevarata valoare de oameni pe masura, posibilitatile de personalizare sunt numeroare. Si in cazul scaunelor de design fabrica Riflessi va ofera numeroase variante de design la alegere.

Simboluri utilizate in fabrica Riflessi

Avand numeroase posibilitati de personalizare firma Riflessi a considerat necesara gruparea si reprezentarea grafica in unele cazuri. Astfel produsele sunt grupate explicit in site si cataloage de mobilier disponibile online.

Mai jos puteti accesa pagina in care am explicat aceste simboluri grafice.

Cataloage - mobila Riflessi

Mobila proiectata si produsa in Italia de firma Riflessi este prezentata in Romania de Mobila IT. Avand in vedere ca exista nenumarate variante de combinare a structurilor cu blaturile in cazul meselor, a picioarelor si materialelor de imbracare in cazul scaunelor, etc producatorul Riflessi actualizeaza periodic cataloage de prezentare.

Astel clientii pot alege din cataloage de mese de design, scaune de design, canapele de design, ceasuri de design, corpuri de iluminat de design, etc.