MobilaIT = Made in Italy

Fiecare piesă de mobilier Riflessi este rezultatul unei cercetări stilistice și funcționale aprofundate și al unei selecții atente de materii prime și materiale.
Manopera de inalta calitate. Considerăm fiecare piesă de mobilier ca un obiect care trebuie creat și personalizat ca un costum de croitorie.
A fi "Made in Italy" pentru noi înseamnă nu numai a avea fabrici de producție pe teritoriu și în districtele de excelență de mobilier, dar să fie o realitate în care totul este italian, de la creativitate și design, pentru a ajunge la manoperă.

Rosini

Rosini, de peste 40 de ani excelenta pe piata europeana, 100% made in Italy. Piesele de mobilier realizate de Rosini (canapele, fotolii, paturi) sunt in primul rand produse perfecte din punct de vedere al croitoriei. Totul fiind customizabil; de la cusatura aleasa, la canapele dehsusabile, brate detasabile, sisteme pe pistoane hidraulice, material lemn triplu stratificat.

Riflessi

Riflessi, este definitia modernismului. Toate produsele lor au o linie impecabila si recunoscibila, realizate intr-o gama foarte larga de materiale si culori. Mese, oglinzi, scaune, console, corpuri de iluminat, piese de mobilier de design.

Longhi, Reflex Angelo si 4Mariani

Longhi, Reflex Angelo si 4Mariani sunt cativa colaboratori din gama noastra de lux; Longhi realizeaza piese exclusiviste pentru confortul casei, Reflex Angelo propune colectii semnate de designeri renumiti, precum Pininfarina, iar 4Mariani acopera zona exclusivista de office, pe langa cea a casei.